Om oss

Vad är Oturen.se?

oturen.se är sidan för dig som på något sätt hamnat i en situation som du/ni inte kan hantera själva. Det kan vara olycksfall, sjukdom, dödsfall, egendomsskada, utsatt för brott eller juridisk hjälp.
Syftet med oturen.se är att samla all viktig information och länkar på ett och samma ställe, som kan vara nödvändig när oturen är framme.
Det ska vara enkelt och lättöverskådligt att läsa och slussas vidare via alla de länkar som erbjuds på respektive kategori.
Enligt efterforskningar, erfarenhet och önskemål är olycksfall, sjukdomar, scenarion och fakta/information framtaget efter hur vanligt förekommande frågorna är bland allmänheten.
När du lämnar vår sida är vårt mål att du har fått svar på det du undrat över eller blivit länkad till rätt plats så varken tvivel eller frågetecken kvarstår.
Vi som jobbar med Oturen.se heter Ola, Sebastian och Jörgen.

Kvalitetssäkrad information

Informationen som finns på oturen.se har blivit kvalitetssäkrad via experter på respektive område, t.ex. har ambulanspersonal och läkare läst igenom och fått möjlighet att påverka, förändra eller lägga till information/fakta på t.ex. sjuk, mental ohälsa och olyckskategorierna. Likaså gäller att jurister fått ta del av juridik och försäkringsrådgivare har läst egendomsskador osv.

Framtiden

Oturen.se har bara börjat sin resa för att tillgodose våra besökare med tips och bra lösningar och kommer i framtiden att utvecklas till något mycket större. Det är utan tvekan vår förhoppning. Framför allt hoppas vi att du som läsare kommer med förslag eller lämnar konstruktiv feedback för att vi ska bli bättre eller utöka våra områden.
I framtida versioner kommer vi bl.a. utöka med flerspråkig tjänst, mobilapplikation, medlemsforum m.m.